Sárvár Kölcsönző
Tel.: +36 20 / 459 66 68
E-mail: telefon@airplanet.hu

Üdvözlöm a honlapomon!

Vállalkozásom fő tevékenysége a gépjárműkölcsönzés, az utánfutó-kölcsönzés és a gépkölcsönzés. Ügyfeleim igényeinek megfelelően folyamatosan bővítem gépjármű- és gépparkomat, hiszen legfontosabb célom ügyfeleim elégedettsége.

Szolgáltatásaim:

 • gépjárművek bérbe adása;
 • utánfutók bérbeadása;
 • munkagépek bérbeadása;
 • Autók bizományosi értékesítése.

Miért érdemes hozzám fordulnia?

A gépjárműkölcsönzés, gépkölcsönzés által komolyabb beruházás nélkül is lehetősége van az Ön számára leginkább megfelelő gépjármű, munkagép, illetve eszköz használatára.

Rendszeresen ellenőrzött, folyamatosan karbantartott gépjárműveket, gépeket és eszközöket biztosítok az Ön számára. Gép- és eszközparkunk ezáltal garantáltan biztonságos, ráadásul Ön mentesül a gépjárművek, gépek és eszközök értékcsökkenése, illetve a karbantartás, szervízelés költségei alól.

A kölcsönzés gyors, egyszerű és kényelmes, és a lehető legkevesebb adminisztrációval jár.

A gépjármű-, munkagép- és munkaeszköz kölcsönzés ökológiailag felelős, a környezetet kevésbé terhelő választás, hiszen egyazon eszközt felhasználók sokasága tudja biztonsággal és kedvező költségekkel használni.

A rendelkezésre álló gépjárműparkot, gépparkot az ügyfelek igényeinek megfelelően folyamatosan bővítem. Bármilyen gépjárművet, munkagépet, eszközt szeretne bérelni, kérésére minél hamarabb igyekszem azt beszerezni, és lehetővé teszem Ön számára a kölcsönzés lehetőségét.

Gépjárműkínálatunkban az igényeknek megfelelően különböző kategóriájú autók (személygépkocsi, kisteherautó, autószállító tréler, stb.) szerepelnek.

Bérelhető gépjárműveim: Opel Corsa, OPEL ASTRA, Renault Master,(2013)RENAULT MASTER (2019) RENAULT KANGO,Opel Movano AUTÓMENTŐ,OPEL MOVANO ZÁRT(2011) TEHERAUTÓ

Ügyfeleim az utánfutóim közül is kedvükre válogathatnak; bízom benne, hogy közöttük mindannyian megtalálják a számukra legoptimálisabb (fék nélküli, ráfutó fékes, ponyvás, magasított, stb.) utánfutót.

Bérelhető utánfutóink: 2003-as évjáratú utánfutó, ráfutó fékkel; es 2016 Bylss tréler 3000 kg össztömeggel; 2018-as évjáratú ráfutó fékkel; 750 kg-os fék nélküli utánfutó kisebb gépek, fűnyírótraktorok szállítására.

Kölcsönözhető munkagépeimmel is a lehető legkülönbözőbb területeken (mezőgazdaság, hobbi (horgászat) építőipar, stb.) igyekszem segíteni ügyfeleim munkáját.

Bérelhető munkagépeim: betonkeverők,vésőgépek,beton vibro,,agragátor,utánfutóra szerelt kompressor,sthill lombszivó,fújó,ágaprító, talajfúró, etetőhajó (halradarral), benzinmotoros daraboló.

Gépjárművet, utánfutót, munkagépet bérelne? Forduljon hozzám bizalommal!

Észrevételei, ötletei vannak arra vonatkozóan, hogy mivel kellene bővítenem gépjármű-, illetve munkagépkínálatomat? Mondja el vagy írja meg nekem ötleteit, észrevételeit; segítse a munkámat annak érdekében, hogy én is segíthessem az Ön munkáját!

Üdvözlettel:
Toldi Zsolt egyéni vállalkozó

Kölcsönzési feltételek:

 • minimális bérleti időtartam: 24 óra;
 • az autó bérlője (használója) legalább egy éve rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel;
 • magánszemélyeknél: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya, érvényes vezetői engedély;
 • cégeknél: a bérlő és a vezető személyi igazolványa vagy útlevele, érvényes vezetői engedély, cégkivonat vagy cégbírósági végzés, meghatalmazás, ha nem az
 • ügyvezető veszi át gépjárművet;
 • az internetes foglalás csak visszaigazolással együtt érvényes;
 • a gép, gépjármű biztosítása nem fedezi az alkohol-, illetve drogfogyasztás, a nem rendeltetésszerű használat, illetve a közlekedési szabályok megszegése miatt keletkezett károkat;
 • a bérleti díj összegét a gépjármű felvételétől a gépjármű leadásáig tartó időtartam alapján számítjuk;
 • a bérleti díj - amennyiben ettől eltérő feltételek nem kerülnek külön jelzésre - tartalmazza a kötelező biztosítást az olajcserét, a kötelező karbantartás költségeit;
 • a bérlő megfelelő műszaki és esztétikai állapotban kapja meg a gépet / gépjárművet, és köteles azt az átvételkorival megegyező állapotban visszaadni a bérleti szerződésben meghatározott időben és helyen;
 • a bérleti díjat a megállapodott bérleti időszakra maradéktalanul ki kell fizetni a gép, gépjármű korábbi visszahozatala esetén is;
 • a bérleti díj fizetése készpénzzel, vagy előre történő átutalással lehetséges;
 • a bérautók tele tankkal kerülnek átadásra, az esetleg hiányzó üzemanyagrész a bérlet végén felszámolásra kerül.